[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
30-05-2020, 23:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2020 05:19 przez szopen.)
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
mshmaster napisał(a):jaki kondensator kupić na podmianę ?
najlepiej taki jak był fabrycznie, podejrzewam, że są to 2 sztuki 3,3F 2,7V
Wrzuć zdjęcie flaków, niestety G1W była w kilku wersjach (a i tak widziałem to ostatnio parę lat temu)
przy okazji jeśli nie są wlutowane lecz jest to pakiet na złączkę to odepnij i przypnij (czasem można kupić takie gotowe pakiety w rodzaju 2x5F 2,7V ale coś nie do końca wierzę w deklarowaną pojemność).

Generalnie jedna kwestia jest istotna - superkondensatory się nie zużywają w zauważalnym tempie i nie szkodzi im nic oprócz zbyt wysokiego napięcia.

Nie wiążesz tych problemów ze zmianą firmware? (to tylko przypuszczenia, ale jeśli mnie pamięć nie myli firmware modeli akumulatorowych różni się od modeli kondensatorowych zachowaniem po zaniku zasilania).
PS po tym cyrku z wersjami
https://wr24support.freshdesk.com/suppor...a119x-a129
właściwie nikomu nie powinienem polecać Viofo, bo to zagranie zalatuję Viochą Tongue
zamiast wypuścić modele z kolejnymi liczbami zagranie typowe dla oszukańczych działów marketingu (mamy wypromowany model, wymieńmy mu flaki, będzie się dalej doskonale sprzedawał), ale najbardziej rozjechała mnie różnica między modułami GPS - rozpoznajemy je po taśmie ochronnej, która po montażu leci do kubła… no oczywiście albo po tym, że nie działa

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić? - szopen - 30-05-2020 23:49