![]() Szybkie szukanie |
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
|
29-05-2020, 23:31
|
|||
|
|||
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
1,5A? jestem przekonany, że 0,5A by starczyło o ile to nie są "chińskie ampery" (w momencie rozruchu DVR pobiera chyba jakieś 0,4A a przy normalnej pracy sporo mniej, szczególnie z wygaszonym ekranem).
W kwestii uszkodzonych plików mam koncepcję - prawdopodobnie masz wersję z akumulatorem (a nie superkondendensatorami), gdy on kończy żywot (kondensatora w sumie też to dotyczy) to ostatni plik jest zawsze uszkodzony, bo system nie ma czasu na poprawne zamkniecie pliku z dopisaniem poprawnej "stopki" - taka specyfika mp4 przynajmniej w niektórych z możliwych konfiguracji, że kluczowe informacje są w 2 miejscach na początku pliku i na jego końcu, co swoją drogą nie świadczy za dobrze o budowie DVR (ale i tak chyba większość producentów używa takiego kodeka, jeśli nie wszyscy) - a w razie wypadku nie ma gwarancji, że plik się uchowa nienaruszony (jakkolwiek odzyskanie nagrania jest upierdliwe, ale możliwe - choćby tym https://www.videohelp.com/software/recover-mp4-to-h264 ) Jakkolwiek mogłoby to potwierdzać problem z zasilaniem, więc możliwe, że to ten zasilacz jest przyczyną, ale wynikałoby, że oba rejestratory kończą żywot (choć pewnie wystarczy wymiana akumulatora/kondensatorów). PS A119 to nie jest cud techniki - w szpargałach mam jeden taki z uszkodzonym wyświetlaczem, to i wiem jak wygląda w środku ![]() ![]() Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|