[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
28-05-2020, 23:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2020 00:03 przez szopen.)
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
Nie woziłem naraz 2 rejestratorów na szybie, tylko by zrobić testy; musisz więc się oprzeć na wynikach testów kogoś, kto z tego żyje.
W obu przypadkach z nagrania dało się odczytać numery w większości przypadków, ale nie za każdym razem (choć robiłem to raczej "ćwiczebnie", bo nie musiałem używać nagrania jako dowodu ani razu przez kilka ostatnich lat).

Jak dla mnie główną przewagą A119 była inna konstrukcja mechaniczna (lepsza od G1W i pochodnych) oraz stopka z GPS (co załatwia m.in. problem z ustawianiem czasu po dłuższym postoju), to był (i jest) pierwszy rejestrator, którego nigdy nie ściągałem z szyby na postoju nawet w "dziwnych miejscach" (no są wyjątki - raz na ruski rok trzeba jednak szybę umyć za rejestratorem, przez co sobie piny uszkodziłem).

Musiałbym zajrzeć do archiwum offline i porównać nagrania, więc nie obiecuję, że to zrobię, różnica jeśli jakaś była nie rzuciła mi się w oko (ale pamięć może być zawodna).

Gdybyś kupił A119 lub coś podobnej budowy nie zrób mojego błędu - nie montuj jej za lusterkiem, przez to straciłem mnóstwo ciekawych nagrań ;P - rejestrator musi być w łatwo dostępnym miejscu - w niebezpiecznych sytuacjach nie ma czasu na szukanie przycisku w ciemno (obok lusterka byłoby zupełnie OK, ale się dałem podpuścić… i zamontowałem centralnie ZA lusterkiem - to jest akurat najgorsze możliwe miejsce, a potem już nie było szans oderwać GPSu)

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić? - szopen - 28-05-2020 23:59