[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z sygnałem dekoder Toya
22-05-2020, 14:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2020 15:01 przez spag.)
RE: Problem z sygnałem dekoder Toya
(22-05-2020 13:09)szopen napisał(a):  PS dlaczego się upierasz by nie spróbować rozwiązania, które opisuję wyżej - ono byłoby prawdopodobnie optymalne w twojej sytuacji

Szukam na razie w tym co mam, ale raczej skończy się twoim podwójnym niebieskim spliterem. MR3020 nie wydala zresztą on juz swoje przeszedł dwa razy reanimacja z bricka. Raz sieje 21Mb a raz max 7Mb więc jak mam miec spokój w domu to chyba zakup jakiegoś z 5GHz i te splitery. Po Devolo prędkość wg devolo cockpit 25Mb do 40Mb, (akurat to gniazdko do którego jest wpiety devolo chyba jest jakimś "slabszym" ogniwem łańcucha, bo ikona blyska na pomarańczowy czyli gorsza prędkość, normalnie jest zieleń. W sypialni decolo cockpit pokazywał 63Mb a speed test 21Mb.

Sprawdzę jeszcze jak sie sprawi MR3020 połączony do tego IPTV kabla. Żyły spięte kolorami i zlutowalem do przecietego kabla "fabrycznego" nie zarabiałem juz końcówki wiec w teorii powinno być "po bożemu".

Niestety, wybrana sieć nie ma połączenia do Internetu Sad

Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Problem z sygnałem dekoder Toya - spag - 22-05-2020 14:53

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5701')