[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z sygnałem dekoder Toya
14-05-2020, 15:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2020 15:51 przez szopen.)
Problem z sygnałem dekoder Toya
PS jeśli masz gniazdka oczywiście reguły pozostają w mocy, ale na gniazdkach trzeba czytać opis, bo kolejność zaciskania bywa inna (tzn. ostatecznie okład pinów jest taki sam jak we wtyczce w odbiciu lustrzanym, ale gniazdka często mają konstrukcyjnie inną kolejność zarabiania)
tu ładny przykład ze zdjęciem
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1...ml#7161329
(przy okazji widać opis dla normy "A" i "B" - używamy tylko jednej z nich wszędzie, przyjęło się używać EIA/TIA586B) w tym konkretnie gniazdku ze zdjęcia zarabiasz TYLKO piny po lewej stronie

tu instrukcja jak to się ogarnia
https://zse.rzeszow.pl/public/download/p...-2-PSK.pdf

spag napisał(a):Podpinalem dekoder:
-wzmacniacz sygnału (przekazuje wifi na lan) - brak działania
-router mr3020 z podobna opcja jw- tez brak
-wtyczki DLAN/powerlan devolo,(wersja do 500Mb, wiec spory zapas) dziala ale wieczorami jest piskeloza ze nie da sie oglądać.
nie możesz wstawiać po drodze nic z routingiem, sprzęt MUSI być "przezroczysty" - dlatego sugerowałem kabel "bokiem", przeczytaj i zrozum co napisałem wyżej - devolo "psim swędem działa", bo DLAN emuluje switcha (jednak to co piszesz czyli problemy tylko wieczorami sugeruje, że wynikają one z zakłóceń w sieci zasilającej - zastanów się co może być przyczyną).

spag napisał(a):sytuacja nijaka nie ma sygnału
i to jest rozmowa głuchego ze ślepym - pytam:
ile żył działa?

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Problem z sygnałem dekoder Toya - szopen - 14-05-2020 15:44

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5701')