[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z sygnałem dekoder Toya
14-05-2020, 01:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2020 02:07 przez szopen.)
Problem z sygnałem dekoder Toya
Przykładowo dla karty intel, zainstalowane muszą być pełne sterowniki producenta ewentualnie dodatkowo tzw. utility jeśli nie stanowi jednego pakietu ze sterownikiem
(tu musisz dojść różnie - zależnie od wersji windows, ale chyba od visty w górę są przynajmniej 2 proste sposoby np. z ikonki sieci z traya albo z panelu sterowania) -> zmień ustawienia karty sieciowej -> karta sieciowa Ethernet - ta która ma gniazdo (ikonkami się nie sugeruj - karty wirtualne też mają ikonkę wtyczki) -> właściwości -> konfiguruj -> link speed -> diagnostics

oczywiście nie każda karta ma taki gadżet, ale intelowskie chyba wszystkie

spag napisał(a):Końcówki zarabiali goście od netu
To nic nie znaczy, chyba że ich znasz i wiesz, że to nie partacze.

PS skoro tacy specjaliści się tym zajmowali to czemu nie użyli testera? Jeśli są uszkodzone mniej niż 2 pary (ewentualnie jak jest bieda to i 4 żyły z różnych par dadzą radę jeśli nie jest za daleko, ale lepiej użyć pary) to mogli zarobić wtyki na 100Mbps - coś takiego i tak działa lepiej niż gigabitowe WiFi w złych warunkach.

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Problem z sygnałem dekoder Toya - szopen - 14-05-2020 01:58

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5701')