[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CC2531 flashowanie i współpraca z HA
22-02-2020, 19:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2020 19:33 przez szopen.)
Home Assistant (Hass.io) - ogromne możliwości integracji ID
jerzs napisał(a):W sumie nie wiem czy mogę linkować czy nie
Linkować do wszelkich dobrych opisów i dokumentacji można bez ograniczeń, jedynie nie zgadzamy się na tzw. reflinki (choć w dzisiejszych czasach to ponoć "trąci myszką" Tongue ale nie ma planów tego zmieniać - "stała ekipa" forum jest naprawdę malutka, a nie chcemy dodatkowo przyciągać spamerów, a dopuszczenie reflinków zawsze się kończy mniejszą lub większą patologią - ludzie są w większości nastawieni na branie a nie na dawanie, to jest też przyczyna dla której unikam chwalenia czegokolwiek po tygodniu używania, bo często wady zauważa się dopiero po dłuższym czasie nawet jeśli były obecne od początku).
Linki do sklepów są niewskazane jeśli istnieje jakaś strona producenta, która zawiera przeważnie i tak lepszy opis niż oferta w dowolnym sklepie.
Generalnie zabronione jest wszystko co jest SPAMem i próbami zakamuflowanego SEO.

jerzs napisał(a):ja flashowałem sniffera wg np tego tutka:
no i właśnie takie konkretne opisy są mile widziane Tongue

jerzs napisał(a):[…] Od i cała filozofia, najdłużej schodzi z lutowaniem pinów
jerzs napisał(a):Generalnie to takie coś - kawał szpeja,
Masz to samo co u mnie zalega szufladę (mam wersję bez anteny zewnętrznej) oczywiście nie miałem wolnego sprzętu by to sflaszować Tongue a kupując się nie zagłębiłem w dokumentację (są zestawy umożliwiające programowanie bez lutowania) piny gęste, ale może da się przypasować złącze z jakiegoś dysku z demobilu.

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Home Assistant (Hass.io) - ogromne możliwości integracji ID - szopen - 22-02-2020 19:23

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5856')