![]() Szybkie szukanie |
ładowarka do starego smartfonu z przed ery “fast charge“
|
18-01-2020, 00:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2020 00:41 przez egri.)
|
|||
|
|||
RE: ładowarka do starego smartfonu z przed ery “fast charge“
Jakubie, dziękuję Ci bardzo za szybką reakcję.
W takim razie muszę tylko dokupić kabelek USB łączący ładowarkę z ładowanym urządzeniem. Kabel od tabletu, którym obecnie dysponuję ma końcówkę USB C, a gniazdo w telefonie to oczywiście stare Micro USB. Szkoda, że na rynku są tylko przejściówki USB Micro na C (z męskim C), a brak w drugą stronę. Dlatego muszę kupić nowy kabel do ładowarki z gniazdem USB Micro. I tu znów mam problem, bo na Allegro takie kable mają bardzo różne parametry (np. amperaż itp}. Nie wiem czy ten który mam wybrać powinien być dostosowany do sporej przepustowości ładowarki, czy raczej do małych potrzeb akumulatora w staruszku - telefonie ? Jeśli moje wątpliwości wydają się idiotyczne, to przepraszam. Niestety jestem laikiem i dlatego proszę o wyrozumiałość i ..... jednak odpowiedź. ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
ładowarka do starego smartfonu z przed ery “fast charge“ - egri - 17-01-2020, 13:41
ładowarka do starego smartfonu z przed ery “fast charge“ - jakubd - 17-01-2020, 18:49
RE: ładowarka do starego smartfonu z przed ery “fast charge“ - egri - 18-01-2020 00:38
ładowarka do starego smartfonu z przed ery “fast charge“ - szopen - 18-01-2020, 01:45
ładowarka do starego smartfonu z przed ery “fast charge“ - tps4 - 18-01-2020, 11:14
|