[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie można ustanowić połączenia ze zdalnym komputerem
18-10-2019, 18:50
RE: Nie można ustanowić połączenia ze zdalnym komputerem
Kłopot w tym że mam oryginalnego, legalnego windowsa i przeinstalowałem go miesiąc temu. Teraz problem wraca. Wirusów żadnych, pirackich programów żadnych... Nie ogarniam tego. Wyłączyłem antywirus, firewall i nic. NIc nie pomaga. Od czasu do czasu coś takiego występuje. Szukałem w sieci na anglojęzycznych stronach i rzecz oczywista nie dotyczy aero, ale zauważyłem że jest to dość częsty problem z modemami, ale rozwiązanie tego trwa tyle czasu ze szybciej chyba zrestartować komputer.
Jutro znów przeinstaluję system i zobaczę jak będzie przez tydzień, dwa. nie mam innego pomysłu. Moze dałoby się jakoś modem zresetować do ustawień fabrycznych bo w nim coś się poprzestawiało? Wg mnie coś jest z systemem albo modemem tylko nie wiem czemu to się dzieje od czasu do czasu a nie stale bo to chyba wtedy wyraźnie wskazywałoby na problem sprzętowy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Nie można ustanowić połączenia ze zdalnym komputerem - forresty - 18-10-2019 18:50