[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podwyżki usług telkom
15-10-2019, 14:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2019 00:58 przez szopen.)
Podwyżki usług telkom
dodam od siebie, ze to dyskusja wycięta z wątku
http://forum.jdtech.pl/Watek-darmowe-3gb...dplaconych
szkoda, że zabrakło poprzedniego posta…

I jak zwykle temat schodzi w krzaki, wszystko zależy od potrzeb, można kombinować, można taniej, pytanie tylko czy to ma sens - dla jednych ma, a inni np. wolą wygodę i abo…

Grunt to dobrze oszacować swoje realne potrzeby i przyszłe wykorzystanie (dlatego akurat używam od lat tandemu Orange i Play, ale nie wiem czy to się nie zmieni za jakiś czas, jakkolwiek wszyscy przywykli do 2 numerów - były kiedyś takie oferty, że opłacało się zmieniać główny numer z tych 2 mniej więcej raz na miesiąc).

"Grunwald" akurat był takim strzałem w dziesiątkę dla mnie (6 lat dostępu do internetu za 200zł, bez konieczności specjalnego oszczędzania danych - w ten sposób średnio można zużywać ~20GB miesięcznie, chociaż wcale to nie musiało wyglądać tak różowo, bo bez śledzenia promocji mógłbym utopić taką samą kasę w tej samej promocji na zaledwie 5 m-cy użytku, jak zrobiło wielu, ewentualnie na rok lub 2 lata, gdybym się ograniczył tylko do uruchomienia promo w jeden z lepszych sposobów niż ten z reklamy i nie podjął dalszych działań później).

Warto zwrócić uwagę, na to, że operatorzy powolutku wprowadzają podwyżki - w przypadku Orange i tych najciekawszych ofert w prepaidzie jest to jakieś 20%!

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Podwyżki usług telkom - szopen - 15-10-2019 14:33
Podwyżki usług telkom - Lector - 13-01-2020, 00:04
Podwyżki usług telkom - jakubd - 13-01-2020, 15:07
Podwyżki usług telkom - szopen - 13-01-2020, 17:22
Podwyżki usług telkom - jakubd - 13-01-2020, 17:48

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5605')