![]() Szybkie szukanie |
Testy wydajności kart TF (microSD) minizestawienie
|
08-04-2019, 21:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2020 16:25 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Testy wydajności kart TF (microSD) minizestawienie
Eaget
model: SD16G nadruk na awersie karty niebiesko-biały nadruk na rewersie (model nadany post-factum): MMCGS64GSDAS-TO pojemność: 64GB zamiast benchmarka tym razem test karty, bo była używana dość długo w znanym zabójcy kart - Raspberry Pi 3 Model B V1.2 jak się okazuje ta edycja RPi miewa wadę fabryczną - płonący regulator napięcia, przy okazji gotuje też karty (o ile nie używamy sprzętu dość intensywnie to nic się nie dzieje, ale przy długotrwałym dużym obciążeniu procka sprzęt trafia szlag - właśnie się pozbyłem Pi, były radiatory, ale na wentylator malina się nie doczekała - następne będzie 3B+ obłożone aluminium z każdej strony z 2 wiatrakami ;D) chociaż skoro karta już sklonowana, to mogę zaszaleć i na testy - edit: niestety karta też została ugotowana… (jak dotąd to pierwsza chińska noname, która zakończyła żywot) testy zrobiłem tuż przed jej końcem ATTO 4.00.0f2 win7 CDM 6.x win7 H2testw 1.4 win7 Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|