[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Play Now TV
22-02-2019, 00:13
Telewizja w mieszkaniu w bloku - bardziej skomplikowany temat.
Widać, że to początki i sporo mają do poprawiania, ale to są właśnie testy.
Po prostu zgłaszaj im problemy i już. Dzięki temu szybciej rozwiążą. A aplikacja - to proste. Być może powiązanie klient-playnowtv-system billingowy nie został z bootstrapowany automatycznie i instalacja aplikacji być może miała rozwiązać ten problem.
Zacząłem robić w podobnych systemach trochę i stąd mniej więcej wiem jaki może być ciąg myślowy osoby, która to zaproponowała (to było z drugiej linii wsparcia, a nie osoba, z którą rozmawiałeś bezpośrednio).
Tak czy inaczej o ile nie wyszedłeś poza zakres usługi (nie wszystko jest gratis) to na pewno się dogadasz.

BTW: jeżeli oglądałeś transmisję na Facebooku i Youtube rzecznika Play o 20:00 wczoraj o PLAY NOW TV (tak się to oficjalnie podobno zapisuje), to ja ją realizowałem Smile Takie sobie zajęcie znalazłem w wolnym czasie, choć jak zwykle wszystko na chybcika i w 40 minut trzeba było rozstawić stanowisko nadawcze w kompletnie nowym miejscu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Play Now TV - Ekonomista - 22-02-2019, 00:05
Telewizja w mieszkaniu w bloku - bardziej skomplikowany temat. - jakubd - 22-02-2019 00:13

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5492')