[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stacja pogodowa, rozwiązanie zastępcze, ale "za darmo"
12-02-2019, 12:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2019 12:49 przez Ekonomista.)
Stacja pogodowa, rozwiązanie zastępcze, ale "za darmo"
szopen napisał(a):to chyba chodziło o Androida

Tak, chociaż na razie testowałem tylko na PC tego "dongla", jak znajdę czas i chęci to w sumie mogę to przetestować na smartfonie albo TV-box'ie, ale znając popularność i wydajność tabletów i oczywiście ich fajnej wielkości ekran i ogólnie rozmiary do takich zadań lepiej byłoby użyć tableta.

Chociaż z drugiej strony - jak to ma być rozwiązanie głosowe i raczej będę i tak kupował porządnego tv-boxa to mógłbym już poświęcić tego i sobie w ten sposób używać i ogólnie chyba rozwiązanie byłoby najtańsze, jeśli ktoś miałby kupować specjalnie sprzęt pod to (w cenie 100 zł nie znajdziesz nowego tableta, a jeśli już to jakiś leżak magazynowy z parametrami, które nie pozwolą raczej na odpalenie programu do SDR, jeśli w ogóle w takim czymś cokolwiek działa).

No to już mi się sytuacja bardziej "rysuje". Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Stacja pogodowa, rozwiązanie zastępcze, ale "za darmo" - Ekonomista - 12-02-2019 12:42

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5464')