![]() Szybkie szukanie |
Co zamiast Freemium?
|
12-02-2019, 10:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2019 11:19 przez Ekonomista.)
|
|||
|
|||
Co zamiast Freemium?
Robinson74 napisał(a):procedura w moim przypadku może wyglądać tak Tak. W "każdego" przypadku, z tym, że można to zrobić nie tylko przenosząc z VM, ale z KAŻDEJ polskiej sieci komórkowej ZA WYJĄTKIEM RedBull Mobile (i oczywiście Faktu i samego Playa ![]() Z tym ,że: Robinson74 napisał(a):2a. Czy tu mogę już podpiąć kartę pod Play24? Lepiej to zrobić na koniec: Po punkcie 5. Robinson74 napisał(a):50 GB do wykorzystania przez 150 dni na rozmowy/SMS/internet. Nie logicznie to napisane, więc jeszcze raz napiszę: Dostajemy: - 50 GB do wykorzystania (również w roamingu "krajowym") przez 150 dni; - 500 zł do wykorzystania na rozmowy do polskich sieci komórkowych i stacjonarnych (wychodzi średnio 666 minut/30dni, bo po 15 groszy za minutę) lub (więc suma kosztu rozmów lub SMS'ów = 500 zł) SMS'y do polskich sieci komórkowych (cena również 15 groszy, więc i też ilość) do wykorzystania przez 150 dni; - rok ważności konta (co akurat normalnie jest po każdym doładowaniu, nawet za 5 zł, ale przynajmniej nie trzeba nic doładowywać, żeby skorzystać z bonusowego pakietu i jeszcze "trochę" czasu). Ps. Mając telefon typu DUAL-SIM można wykorzystać doskonale się uzupełniające oferty czyli ww. bonus i kartę OdNowa, gdzie mamy darmowe rozmowy i SMS'y do Play i wierzcie bądź nie, ale nie dałem rady w ten sposób wykorzystać tego wszystkiego, bo na koniec - po pięciu miesiącach jeszcze zostało 19 GB i około 100 zł, a używałem smartfona intensywnie. Są tacy co oczywiście potrzebują 20 GB w smartfonie, ale też pewnie wynika to z oglądania filmów online albo udostępniania internetu innym urządzeniom. Jeszcze może się zdarzyć, że akurat osoby do których najwięcej dzwonimy akurat nie są w Playu, ale to i tak ciężko, żeby przegadać w takim razie co najmniej te 11 godzin w miesiącu (chyba, że ktoś rozmawia "zawodowo", ale wtedy zazwyczaj ma telefon służbowy, albo swoją firmę i kilka nrów nolimit w umowie taniej niż "szary kowalski"). |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|