[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stacja pogodowa, rozwiązanie zastępcze, ale "za darmo"
12-02-2019, 00:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2019 13:22 przez szopen.)
Stacja pogodowa, rozwiązanie zastępcze, ale "za darmo"
Jeśli chodzi o tableta, to myślałem, że się popłaczę jak dziecko znajomych rozwaliło mi Lenovo TAB3 8 Plus ("słynnego" TB-8703F), ale części zamienne już lecą z ChRL Big Grin mam nadzieję, że dam radę z naprawą…

Natomiast oprócz wspomnianego wyżej Larka, który całkiem nieźle się sprawuje w roli tej pseudostacji pogodowej, naprawiłem ostatnio "ultrazabytkowego" GoClever Tab I70 (jak sama nazwa wskazuje cośtam ma wspólnego z 7 calami) wyposażonego w system Android 2.1 Eclair to jest dopiero wyzwanie Big Grin
Dotyk w nim jest 1-punktowy, bo rezystancyjny (ale rysik jest w komplecie) długo myślałem czy uda się znaleźć jakieś sensowne zastosowanie… i wymyśliłem - będzie z niego generator sygnałowy audio, oczywiście nie wiem czy się uda (bo jak się okazuje wyjście audio ma mikrojacka 2,5mm zamiast powszechnie stosowanego minijacka 3,5mm więc nie sprawdziłem czy działa jak należy i czy jest to… stereo Big Grin bo jest to kabelek, którego nie mam lub nie znalazłem).
Może skrobnę jakiś wątek o tym zabytku, bo sklep Play pobrał jakąś aktualizację i działa (fabrycznie był Android Market), ale z aplikacjami jest raczej ubogo, a na tak stare androidy istnieje alternatywny sklep z aplikacjami (swoją drogą był preinstalowany, ale w wersji, która dziś nie działa).

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Stacja pogodowa, rozwiązanie zastępcze, ale "za darmo" - szopen - 12-02-2019 00:56

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5464')