[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprytny komputerek do multimediów
11-02-2019, 15:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2019 15:47 przez szopen.)
Sprytny komputerek do multimediów
Ekonomista napisał(a):Ps. Moja połowica już nie może słuchać jaki to kolejny kabel potrzebuję, mam ich już setki, a zawsze jakiegoś brak. Jeszcze muszę kupić HDMI 5m i jakiś krótki HDMI. Też tak masz, że wszędzie w domu pełno kabli, a zawsze jeszcze czegoś brakuje?
mam już tyle tego śmiecia, że niemal zawsze się znajdzie to co jest potrzebne (no chyba, że wprowadzam do użytku "nowe zabawki") problemem zaczyna się robić zagracenie szaf i szuflad.

Zbaczając z tematu - ostatnio miałem przyjemność podpiąć współczesny amplituner - zamiast typowej dla starego sprzętu plątaniny kabli (w analogowych czasach bywało od 2 do 10 interkonektów na urządzenie) tam niemal wszystko załatwiło kilka kabelków HDMI… (duża przyjemność - ampli pełni równocześnie rolę przełącznika wejść, a tv właściwie służy za większy monitor |Tongue)
No oczywiście oprócz nich tylko głośniki (to jest zwykle nie do przeskoczenia, choć są systemy z bezprzewodowymi głośnikami aktywnymi) zasilanie i antena, oczywiście można też Ethernet, ale po co skoro do wszystkich dźwiękowych funkcji sieciowych (radio internetowe, Spotify, DLNA, Airplay itd.) wystarcza WiFi+BT?

Ekonomista napisał(a):nadal 5 x droższa od mojego
czaiłem się dość długo i trafiłem go w końcu za jakieś 2/3 obecnej ceny, więc ostatecznie może nie 5x a 3x drożej…
(ale to i tak zbyt wiele, biorąc pod uwagę konieczność doinwestowania w dodatki)
można było wziąć Tanixa Big Grin ale tu mam przyjemność z używania tego jako "duży android" a nie jedynie jako odtwarzacz/ATV (chociaż np. nie każda androidowa gra jest grywalna z powodu np. odmiennego sterowania i braku multidotyku, ale ostatnio gdy miałem sporo wolnego przeszedłem na nim parę gierek, które na telefonie są dla mnie nie do przejścia z powodu zbyt małego ekranu…) i np. dość spory i szybki wbudowany flash mnie cieszy Big Grin

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Sprytny komputerek do multimediów - szopen - 11-02-2019 15:34

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('4941')