![]() Szybkie szukanie |
Co zamiast Freemium?
|
10-02-2019, 16:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2019 14:28 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Co zamiast Freemium?
Robinson74 napisał(a):Jednak próba włączenia pakietu "Darmowe minuty i SMS do PLAY" kończy się takim komunikatem:Prawdopodobnie próbujesz to robić zbyt wcześnie - sprawdź za kilka godzin lub jutro. Jeśli jutro się nie uda, możesz pomyśleć o doładowaniu (nie wiem jaki masz stan, a raczej ważność konta obecnie, ale skoro to PnKoN to ważność jest bezterminowa ![]() Robinson74 napisał(a):Mam jeszcze wątpliwości co do tego:Myślę, że chodziło o pakiet "3x 10GB za darmo" (przy korzystaniu z aplikacji Play24), widoczny jako pierwszy na załączonym screeshocie (przy okazji widać też "stan darmowy" jako dwukrotnie wymienione darmowe minuty i SMSy do Play - ten błąd wynika prawdopodobnie z tego, że stan darmowy jest zarówno dostępny w pakiecie minut jak i w pakiecie SMSów - to chyba jakieś zaszłości po dawnych ofertach Playa), co ciekawsze na tym numerze mam też uruchomione płatne pakiety SMS i rozmów do innych sieci, ale po miesiącu od uruchomienia znikają z tej listy aktywnych pakietów, mimo to w innym miejscu ("Strona główna") te bezterminowe pakiety widać całkiem poprawnie, ale nie jako pakiety lecz jako odpowiedni stan minut i SMS, oczywiście dotyczy to Play odNowa, bo do konta Play24 można mieć podpięte numery również w każdej innej taryfie/brandzie Playa (czyli też RBM - RedBull Mobile czy FM - Fakt Mobile). Jeszcze jedno - nie zawsze i nie wszystkie pakiety są widoczne w Play24 dostępnym przez www (w sumie tego typu błędy występują w podobnych systemach chyba u wszystkich operatorów, tu jednak jest to działanie celowe). PS - jako "pakiet testowy" sprawdzający działanie Play24 używam pakietu tańszych połączeń na Ukrainę - jego włączenie jak i wyłączenie jest darmowe, a przy typowym wykorzystaniu tego numeru ten pakiet nie ma dla mnie istotnego znaczenia (jednak normalnie mam włączony, gdyby miała wystąpić konieczność dzwonienia do UA) Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|