![]() Szybkie szukanie |
Co zamiast Freemium?
|
08-02-2019, 15:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2019 15:18 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Co zamiast Freemium?
Ekonomista napisał(a):to czy takie przenosiny (FM>PnK>FM) dla samego testu nie skomplikują mi przenosin do wR?może należałoby zacząć, że w FM jest niedoróbka i bez kontaktu z infolinią nie zmienisz tej taryfy (przynajmniej nie działa opcja w play24) jeśli nie jest to dla Ciebie jakiś istotny numer, to zrób eksperymenty czy działają przenosiny kodem do innej taryfy (mi świta, że nie, ale jestem w połowie bonusa za przeniesienie na jedynym numerze który mam w FM, więc sorry, ale nie będę próbował) teoretycznie wszytko to są brandy Playa, więc z punktu widzenia innego operatora i tak jesteś w Play (ale dmuchając na zimne - nie wiem czy operacje w toku dotyczące migrowanego numeru nie zablokują migracji MNP) Ekonomista napisał(a):- do końca kwietnia masz czas na doładowanie tyle, aby było powiedzmy 26 zł i kupujesz pakiet 6 GB/25 zł;no tego, to akurat nie jestem pewien (tzn. tu jest luka regulaminowa) - nie wiem czy takie działanie nie spowoduje pobrania po 2zł za każdy z tych miesięcy (brak taryfikowanej aktywności, dlatego wyżej zasugerowałem doładowanie i zakup pakietu już teraz) a "organoleptycznie" tego nie sprawdzę wcale, bo odNowy używam też czasem do dzwonienia i SMS (w końcu połączenia do Play są i tak free, po włączeniu stanu darmowego, czy jakkolwiek się to nazywa w tej taryfie) Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|