![]() Szybkie szukanie |
Co zamiast Freemium?
|
08-02-2019, 14:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2019 14:48 przez Ekonomista.)
|
|||
|
|||
Co zamiast Freemium?
szopen napisał(a):to nie ma żadnego znaczenia - wewnątrz Playa można sobie migrować niemal do woli między brandami i taryfami (jakkolwiek nie każda zmiana taryfy jest możliwa kodem czy przez play24) Dlatego zasugerowałem Panu, aby zdecydował co jest mu łatwiej, bo mam wrażenie, że zbytnio się nie chce "narobić" i "nakombinować" i chyba jest starszy z tego co pamiętam więc jak sobie poczyta nasze rady to sam zdecyduje co zrobić, a zmiana taryfy, która wymaga dogadania się z konsultantem przez telefon to zawsze jakieś utrudnienie. szopen napisał(a):bo jeśli mnie pamięć nie myli ten darmowy pakiet danych wygaśnie z końcem kwietnia 2019 Zgadza się. szopen napisał(a):ale nie w FM, co nie ma znaczenia, bo tam jest za to pół roku free za przeniesienie Właściwie 5 miesięcy. Podsumowując: Najprościej to: - kupujesz starter Play OdNowa przy okazji, gdy widzisz na poczcie/ w sklepie; - rejestrujesz na miejscu; - wchodzisz w aplikację Play 24 : podpinasz nr i włączasz pakiet, który zdaje się sam się odnawia już co miesiąc; - do końca kwietnia masz czas na doładowanie tyle, aby było powiedzmy 26 zł i kupujesz pakiet 6 GB/25 zł; - przynajmniej raz w miesiącu jaki pokazuje na stronie play 24 (np. u mnie rozpoczyna się miesiąc rozliczeniowy w 21-y dzień miesiąca) korzystasz z tej poczty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|