![]() Szybkie szukanie |
Sprytny komputerek do multimediów
|
15-09-2018, 15:25
|
|||
|
|||
RE: Sprytny komputerek do multimediów
(15-09-2018 14:26)Ekonomista napisał(a): Czasem trochę zamula albo wchodząc w sklep Play trzeba 2-3 razy, bo od razu wywala, ale najważniejsze, że już później - w trakcie nie.. xDDDD Sorry, śmieszy mnie android i działanie tych sprzętów. (15-09-2018 15:01)Ekonomista napisał(a): 1. No, tak czy siak nie zrzera mi pakietu internetowego na streaming. Chciałem się tylko upewnić, bo to byłoby bez sensu ogólnie. 1. Jeśli przesyłasz obraz z telefonu, komputera, odtwarzasz pliki z sieci lokalnej (samba, dlna), to idzie wszystko przez LAN. Jeśli odpalasz coś z internetu np. netflix to automatycznie pobiera z pakietu 2. Ja generalnie nie widzę sensu siedzenia na 7 poza menu start. System jest już dopracowany, ciągle aktualizowany, szybciej się uruchamia, wsparcie dla dx12, który i tak działa kijowo na maxwellu. Do tego masa ficzerów typu tapety, pogoda itd. 2b. Tak, jedynie wąskim gardłem może być prędkość wi-fi. Pamiętaj, że urządzenia podłączone przez wi-fi pracują w tej samej sieci co podłączone przez LAN. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|