[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprytny komputerek do multimediów
15-09-2018, 15:25
RE: Sprytny komputerek do multimediów
(15-09-2018 14:26)Ekonomista napisał(a):  Czasem trochę zamula albo wchodząc w sklep Play trzeba 2-3 razy, bo od razu wywala, ale najważniejsze, że już później - w trakcie nie..

xDDDD

Sorry, śmieszy mnie android i działanie tych sprzętów.

(15-09-2018 15:01)Ekonomista napisał(a):  1. No, tak czy siak nie zrzera mi pakietu internetowego na streaming. Chciałem się tylko upewnić, bo to byłoby bez sensu ogólnie.
2. Czyli to jest jakiś powód do przejścia na win 10?
2b. Z win 10 na pokładzie PC może pójść przez kabel LAN i router a następnie Wi-Fi czy nie ma szans?

1. Jeśli przesyłasz obraz z telefonu, komputera, odtwarzasz pliki z sieci lokalnej (samba, dlna), to idzie wszystko przez LAN. Jeśli odpalasz coś z internetu np. netflix to automatycznie pobiera z pakietu
2. Ja generalnie nie widzę sensu siedzenia na 7 poza menu start. System jest już dopracowany, ciągle aktualizowany, szybciej się uruchamia, wsparcie dla dx12, który i tak działa kijowo na maxwellu. Do tego masa ficzerów typu tapety, pogoda itd.
2b. Tak, jedynie wąskim gardłem może być prędkość wi-fi. Pamiętaj, że urządzenia podłączone przez wi-fi pracują w tej samej sieci co podłączone przez LAN.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Sprytny komputerek do multimediów - grzech1991 - 15-09-2018 15:25

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('4941')