![]() Szybkie szukanie |
Z założenia przydatne aplikacje.
|
01-08-2018, 22:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2018 00:50 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Z założenia przydatne aplikacje.
można pisać wszędzie, tylko w trakcie moderacji jest jak przy operacji na otwartym sercu - pacjent może umrzeć
![]() jakkolwiek skończyłem (pacjent chyba nie umrze ;P), później tu wrzucę coś z mojej listy użytecznych apek ale mnie podpuściłeś - lista apek ogólnego stosowania jest dłuższa niż myślałem (mam też sporo aplikacji specjalistycznych, które raczej tu się nie powinny pojawić i po przejrzeniu biblioteki jest ich po prostu większość) więc dorzucenie linków zajmie mi chyba cały dzień, więc nie wiem czy ostatecznie to zrobię… co ciekawsze na tablecie też mam koło 300 aplikacji i są to w większości INNE aplikacje niż na telefonie… więc sporo pominąłem 1) alternatywny sklep z aplikacjami https://f-droid.org/en/ 2) sklepy internetowe (alfabetycznie, nie wszystkie, tylko spoza PL i bez linków): AliExpress, Amazon (w kolejności używania DE, UK, FR, IT, ES, US), Banggood, Cafago, DressLily, DX, Ebay, Gearbest, JuyBuy, Yoshop, Zapals oprócz tego aplikacje sklepów stacjonarnych i programów lojalnościowych (np. ze stacji paliw) oraz porównywarki cen 3) tracking przesyłek (żadna z aplikacji nie pokrywa 100% moich potrzeb, więc jestem skazany na wszystkie) 17track, Alipaczka, Gdzie jest moja paczka? 4a) transport publiczny - komunikacja miejska mobileMPK (obsługuje też rowery), Buslive.pl, SkyCash, Nextbike, ZłapTaxi, Uber - komunikacja międzymiastowa BlaBlaCar, e-podróżnik, Koleo (jeszcze mi się nie udało użyć! - nie sprzedają biletów tam gdzie potrzebuję) 4b) samochód - parkowanie mobiParking, ePark -paliwo/wydatki na samochód Fuelio - autostrady viaCHECK, viaTOLL (tylko jako backup) 4) multimedia NewPipe (f-droid), foobar2000, VLC, MX player, cloudplayer, audioteka 5) powietrze Kanarek, SmokSmog i oficjalna państwowa apka Jakość powietrza w Polsce 6) "narzędzia systemowe" Nova launcher TeslaUnread Sesame Shortcuts SwiftKey Total Commander OpenCamera BarcodeScanner (f-droid) CamScanner TextGrabber HP print service 7) "ekosystem" tj. telefon/tablet+komputer MyPhoneExpolrer https://www.fjsoft.at/en/ https://play.google.com/store/apps/detai...rer.client Airdroid WiFi File Transfer 6) inne GPS Test Plus EmiMaps, DVB-T finder, DVBTMap.eu, eutelsat satelllite finder HamtClock EzMira, RSO Statystyki Folding@home |
|||
![]() Ekonomista (2018-08-01) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Z założenia przydatne aplikacje. - Ekonomista - 30-07-2018, 22:49
Z założenia przydatne aplikacje. - Ekonomista - 01-08-2018, 22:15
Z założenia przydatne aplikacje. - szopen - 01-08-2018 22:29
"Inteligentna" waga za ok. stówkę. SOEHNLE Style Sense Connect 100 Warto? - szopen - 31-07-2018, 02:03
Z założenia przydatne aplikacje. [split into] - Ekonomista - 01-08-2018, 12:18
"Inteligentna" waga za ok. stówkę. SOEHNLE Style Sense Connect 100 Warto? - szopen - 01-08-2018, 14:51
"Inteligentna" waga za ok. stówkę. SOEHNLE Style Sense Connect 100 Warto? - grzech1991 - 01-08-2018, 19:54
Z założenia przydatne aplikacje. - Ekonomista - 01-08-2018, 21:12
|