[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rebtel - Sieć nastawiona na migrantów,a dostępna bardzo lokalnie-czy nie?;)
07-07-2018, 15:55
RE: Rebtel - Sieć nastawiona na migrantów,a dostępna bardzo lokalnie-czy nie?;)
(07-07-2018 14:28)grzech1991 napisał(a):  U mnie kończy się okres (też używam podstawowo telefonu, bez yt), synchronizacja biltioteki zdjęć wyłączona. Obecnie zużyłem 5GB. Musiałbym mieć chyba nokię 3310 aby było 100MB Big Grin

Zastanawia mnie na co to zużywasz. No bo rzeczy, które i tak najszybciej i najbezpieczniej zrobić przez WIFI:
-aktualizować system, nakładkę i aplikacje;
-pobrać mapę na najbliższą okolicę;
-ściągnąć kilka płyt z muzyką, książek i t.p. - WiFi, ewentualnie pliki przez USB.
Zostają jakieś aplikacje typu komunikatory, mejle, zakupowe i t.p., zużywające kilka MB w sumie w ciągu dnia, ewentualnie przeglądanie stron, ale chyba poza domem nie serfuje się po stronach i nie przewija bezmyślnie fb, chyba, że jest się jakimś dzieckiem albo infantylnym dorosłym, jedynie 1-2 strony, jeśli potrzeba sprawdzić jakąś informację. Można też siedzieć na tych stronach czy filmach, jeśli spędza się dużo czasu codziennie w autobusie czy pociągu, ale tam często jest WiFi, no ale chyba lepiej poczytać książkę albo poobserwować Świat i ludzi... Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Rebtel - Sieć nastawiona na migrantów,a dostępna bardzo lokalnie-czy nie?;) - Ekonomista - 07-07-2018 15:55