[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promocje jednogodzinne na banggood.com - ściema?
29-11-2017, 19:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2017 19:12 przez szopen.)
Promocje jednogodzinne na banggood.com - ściema?
jako Polak chcesz przechytrzyć Chińczyka? przecież to niemożliwe…

swoją drogą to co zaprezentowałeś, to jest promocja - ma na celu wypromowanie jedną z wielu marek, które należą do tego sklepu

ale nie jest to obniżka - sklep na tym nie zarabia bezpośrednio, a wręcz "dokłada do interesu", bo to są ceny dumpingowe (poniżej kosztów produkcji), ale nie robi tego charytatywnie - takie akcje służą sprzedaniu dużej ilości tego towaru już po normalnej cenie

traktuj to jednak jako loterię - prawdopodobieństwo zakupu jak w totolotku (zasady też podobne Big Grin)

PS już słyszałem, że "Digoo jest dobrą firmą produkującą termometry i stacje pogodowe", a "BlitzWolf produkuje zajebiste ładowarki i kable", ale nie, nie są to żadni producenci - to jest brandowanie na produktach różnych producentów (i to samo dotyczy wszystkich pozostałych marek należących do Tong De, czyli BangGood'a) w przypadku ładowarek nawet parę razy ustaliłem faktycznych producentów (w przypadku lampki też pewnie by było to możliwe, ale ten model nie jest na tyle zajebisty, abym się na niego skusił)

wnioski są proste - można wypromować dowolną markę w rok/2 lata, na tyle aby była pożądana, wystarczy tylko skroić na miarę odpowiednie promocje + programy lojalnościowe (testerzy, jutuberzy i reszta zrobią kampanię reklamową za pół-darmo)

Ekonomista napisał(a):Taśmy LED po dolarze, ale mogłem wziąć tylko trzy. Dziś dostałem i jeszcze nie sprawdzałem.
raczej będą działać, pytanie tylko jak jasno w jakim kolorze i jak długo Big Grin

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Promocje jednogodzinne na banggood.com - ściema? - szopen - 29-11-2017 19:05