![]() Szybkie szukanie |
Działający smartfon do 500 zł
|
31-08-2017, 19:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-08-2017 19:59 przez grzech1991.)
|
|||
|
|||
Działający smartfon do 500 zł
widgety nie ma na iOS, nie ma też ikon pływających ale jest za to dodatkowe menu, z jakby "ala widżetami". Na oneplusie też jest, ale tutaj jest fabrycznie i dla mnie aporównywalne w tych dwóch telefonach.
Argument w androidzie jest zawsze, że można inny launcher (chociaż iOS i ma inne wady...). Tylko nie znam nikogo kto by go zmieniał. Sam mam wgrane trochę aplikacji, bo potrzebuję do różnych rzeczy - może nie 300 ![]() Xiaomi jest dobre w cena/jakość jeśli chodzi o modele do 1k. Bo często mają sporo ramu. Soft jest cały zrobiony po ichszemu. Według mnie najbardziej przypomina samsunga. Koleżanka twierdzi, że chodzi super szybko - nie wiem tylko na ile ma rację, bo mam inne odczucia dotyczące androida. Wadą samego androida jest prywatność, co chwile dodaj zdjęcia, odpowiedz na pytania. Wchodzę na google i szukam, a drugi wynik to "zamówienie czeka w sklepie na odbiór". Xiaomi też samo w sobie szpieguje. Teraz na iOS sama aplikacja gmaila sugeruje mi średnio co tydzień, abym wgrał chrome bo smutno. Z drugiej strony, rozumiem to. Chcą integrację i te dane udostępniają ludziom, odbieram to jako, że życie stanie się lepsze. Tylko czy koniecznie to chcę dzielić... A co do porównania iphone do xiaomi, to proszę was, to nawet nie stało i nie ma startu. Zarówno cenowego (w negatywnym dla iphone) jak i jakościowego. Chociaż... już są chińczyki w bagatelnych cenach po 3k. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|