[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BTS ponad 18km za pagórkami :(
19-07-2012, 22:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2012 22:09 przez qkiz_xt.)
RE: BTS ponad 18km za pagórkami :(
Ale ja chciałem i liczyłem się z tym że bedę musiał zrobić to "na stałe" ale dopiero jak ustawie antenę i się dowiem czy w ogóle jest możliwy odbiór u mnie...Sad
Polutowałem dzisiaj trochę i nawet mi się udało ale zaraz puściło :/ nie ma szans na uratowanie tego modemu bo są zerwane ścieżki (szkoda bo jest drogi) więc wziąłem się za ten "gorszy" E173-U2 i udało mi się naprawić ale....nie widzi wcale Aero2!!! Czy to aż taka różnica mędzy tymi modelami? Przecież jest podłączona antena zewnętrzna! Widzi tylko Era, Orange PL (te nadajniki są w mojej miejscowości) oraz Plus. Co teraz? Nie mam zamiaru wydawać kasy na ten droższy modem bo ja go miałem z Cyfrowego Polsatu. Za dużo mnie to będzie kosztowało. Sprawdzałem zasięg na XP więc problem z TS11 mnie chyba nie dotyczy? Pomóżcie bo już mnie trafia....
Jutro będę w okolicach "marcinki" więc sprawdzę czy wszystko w ustawieniach mam ok. Bedę zaraz pod nadajnikiem i sprawdzę czy się połączy (bez zewnęytrznej anteny oczywiście). Odblokowałem w TNI tak:
modem :E169..
preferowany WCDMA i wszystkie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: BTS ponad 18km za pagórkami :( - qkiz_xt - 19-07-2012 22:03

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('530')