[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BTS ponad 18km za pagórkami :(
18-07-2012, 11:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-07-2012 11:50 przez jakubd.)
RE: BTS ponad 18km za pagórkami :(
Ja w tej chwili łączę się z Aero2 przy -107dBm (jakiejś super stabilności nie ma, ale jako tako działa), więc to nie koniecznie musi być ten problem, ale u mnie odległość w tej chwili jest 8km od BTSa, jednak wiszę na 1,4m maszcie, który jest pochylony (niestety taki pochyły dach...).

Spróbuj odchylić antenę nieco do góry, albo odrobinę w dół. Tak 1-2 stopnie (pod uchwyt przy maszcie podłóż coś - a nawet kawałek drewna, czy czegoś metalowego). Na pewno musi wskazywać nie niżej, niż wzgórze, przez które widzisz nadajnik. Przedmuchaj styki i złącza wszystkie, kilka razy powtykaj i wyjmij. Oczywiście nie przy modemie, ale tutaj upewnij się, że pigtail sztywno siedzi i na 100% kontaktuje (mam taki jeden do Huawei, który lata luźno i dopiero po przytrzymaniu kontaktuje).

PS: jak tylko dodasz edycję do posta, to wtedy nie widać tego na liście nowych postów dlatego tego wcześniej nie zauważyłem. Proponuję duże informacje dodawać jako osobne wpisy, a nie edycje nawet w odpowiedziach na własne wpisy.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: BTS ponad 18km za pagórkami :( - jakubd - 18-07-2012 11:49

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('530')