[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakość pamięci flash w smartfonach
04-05-2017, 14:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2017 14:31 przez szopen.)
Jakość pamięci flash w smartfonach
prawdopodobnie nie zdarzyło Tongue (ale 100% pewności nie mam)

za to mam inną opowiastkę - właśnie padła mi karta micro-SD podmontowana jako "rozszerzenie pamięci wewnętrznej" i to po niecałym roku używania (a nie eksploatowałem tego smartfona "ponad miarę")
to był android 6.0 i taka możliwość jest chyba dopiero od tej wersji systemu, jest również w 7.0 bo z okazji awarii zaktualizowałem sobie system, przy okazji takie spostrzeżenie - w 6.0 maiłem średnio zajęte 2GB RAMu a w 7.0 jest to zaledwie 1,5GB więc chyba są jakieś optymalizacje

właśnie dzwonił kumpel z roboty, że ma problemy z tabletem (ale o jego podłej jakości i parametrach nie mam siły pisać - Manta MID-801) ale on jako użytkownik ma "ten palec co psuje wszystko" Big Grin jakkolwiek to co mówił mogłoby wskazywać na uszkodzenie flash

PS
egzemplarze eksperymentalne leżą w szufladzie i czekają aż uda mi się skompletować przesyłkę
(możliwe, że jeden z nich wyzionął ducha wskutek awarii flash, bo przyczyny nie znam, ale nigdy też nie miałem weny, aby z nim walczyć)

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Jakość pamięci flash w smartfonach - szopen - 04-05-2017 14:31