[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na ekranie blokady wyświetla Fakt Mobile a jestem w RBM Błąd identyfikacji?
27-12-2015, 00:25
RE: Na ekranie blokady wyświetla Fakt Mobile a jestem w RBM Błąd identyfikacji?
Cytat:Co do identyfikacji operatora - to jest zapisane w SIM (jeżeli kartę masz Faktu przeniesioną do Play - to nic w tym dziwnego, że jest taka identyfikacja).
Karta jest z Play.
Cytat:Co faktycznie się wyświetli zależy już bardziej od oprogramowania telefonu. Zmieniałeś coś w tym zakresie ostatnio?
Zmieniałem soft na nowszy ale to było już po tym jak zmieniła mi się wyświetlana nazwa. Z tym było tak że jednego dnia było OK czyli wyświetlało "Red Bull Mobile" a na drugi dzień rano wyłączam budzik i zauważyłem że zmieniło się na "Fakt Mobile".
Co najlepsze w Fakt Mobile byłem ~15 minut Smile
Cytat:Play umożliwia zmianę tego pola zdalnie na życzenie klienta (ja mam na jednej karcie napisane, że operator to jdtech.pl).
O! To ciekawe, nie wiedziałem że można to sobie zmienić na to co nam się podoba. Sprawdzę czy działa i dam znać. Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Na ekranie blokady wyświetla Fakt Mobile a jestem w RBM Błąd identyfikacji? - agresywneklapki - 27-12-2015 00:25