[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyłączenia nadajników DVB-H
15-07-2015, 16:34
Wyłączenia nadajników DVB-H
Ja także żałuję, że DVB-H nie utrzymało się na rynku (chyba nigdzie na świecie). Na blogu wisi jeszcze artykuł o teście przystawki do Nokii przekazującej DVB-H przez Bleutooth do prawie dowolnej Nokii na Symbianie. Materiały moje zostały użyte przez Info-TV-FM, gdy walczyli o kontrakty z operatorami.
Operatorzy (skądinąd słusznie) wybrali streaming (więcej kasy od pacjentów), a zaraz pójdą w LTE Multicast.
A teraz co mamy?
- Nie ma na razie Nokii (choć niedługo wrócą na rynek smartfonów, ale już na innej zasadzie, niż kiedyś).
- Nie ma DVB-H.
- Nokia prawie całkiem zwinęła się z rynku detalicznego, biura też zwinęli. Nie tworzą swoich rozwiązań, jak fajne urządzenia typu N700, N800 i N810, czy ostatecznie N900.

DVB-T nie nadaje się ot tak do urządzeń współczesnych - są odbiorniki do Androida - mam taki - ale to działa tak sobie, po Warszawie nie przejedziesz się oglądając bez problemu program, jak to dało się spokojnie zrobić z N96.

Spokojnie możesz podlinkować, tutaj nie ma zakazu, póki nie jest to standardowe spamowanie i SEO.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Wyłączenia nadajników DVB-H - jakubd - 15-07-2015 16:34

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('29')