![]() Szybkie szukanie |
Czy karta SIM zostala deaktywowana po dluzszym okresie ?
|
26-05-2015, 14:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2015 14:36 przez maliszep.)
|
|||
|
|||
Czy karta SIM zostala deaktywowana po dluzszym okresie ?
Panowie, dziekuje za wyjasnienia. Teraz juz na pewno dopasuje te karty do ramek :-)
Jak ustalilem, ze karta jest nie sprawna ? Wrzucilem karte numer 1 do modemu - nie dziala. Wrzucilem karte numer 2 do modemu - dziala. Tak tylko, aby upewnic sie na 100% powtorzylem test na telefonie. Wrzucilem karte numer 1 do telefonu - nie dziala. Wrzucilem karte numer 2 do telefonu - dziala. Wniosek: karta numer 1 jest nie sprawna. Zanim wysle karte do Aero, sprawdze jeszcze pod szklem powiekszjacym, czy karta nie jest uszkodzona mechanicznie (obejrze styki, zerkne czy nie jest gdzies peknieta). Przyszla mi do glowy jeszcze jedna rzecz: Teoretycznie istnieje jeszcze mozliwosc, ze jest to karta z pierwszego wypustu (z przed wymiany). Watpie w to troche, poniewaz jedna karte Aero mi wymienilo a druga bralem juz po akcji wymiany kart (moja zona brala :-). I jestem przekonany ze karte z przed wymiany wyrzucilem do smietnika... no chyba ze w moim roztargnieniu wyrzucilem to dzialajaca karte... Moze wiecie jak odroznic karty z przed wymiany od tych drugich ? PS: Dla tych co czytaja i nie wiedza o co chodzi z wymiana kart: http://jdtech.pl/2012/08/aero2-oficjalna...t-sim.html :-) A co do artykulu, piszesz bardzo fajnie i przejrzyscie wiec nie chce Cie pouczac. Wydaje mi sie tylko, ze nie powinienes wstawiac na swojej stronie linka do konkretnego pliku, ktory tak czesto zmienia swoja nazwe. Lepiej chyba nawigowac, jak do tego pliku dojsc... czyli lepiej dac wedke a nie rybe... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|