![]() Szybkie szukanie |
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
|
12-05-2015, 19:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2015 16:47 przez spag.)
|
|||
|
|||
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
update przejsciowka zamontowana nie Wypycha dekla od skrzynki z bezpiecznikami przetwornik jeszcze musze obmyslec jak zamontować na stałe sruby/tasma dwustronna czy tak jest teraz plastikowa opaska zaciskowa tak zwana przez szopena trytytke.
wszystko działa jak ma być. mysle jeszcze ale musze przeanalizować czy części pasują nad takim mykiem zeby wymienić pokrywe gdzie siedzą włącznik świateł i regulator podświetlenia z poprzedniego modelu gdzie jest dodatkowy otwor na przycisk hamulca "recznego elektrycznego" ![]() i w to miejsce wstawic końcówkę USB zeby podpiąć ładowarkę do telefonu. ![]() Update Nie wiem czy to bateria sie sypie (anker) w moim note 2 ale coś nie chce sie ładować przez ta "przejściówkę" wpięty w zapalniczkę ładuje bez problemu na wtyku 3.1A natomiast s3 wpięty do tej "przejściówki" sie ładuje bez problemu chociaż wolniej (bateria tez anker) sprawdzę jeszcze z oryginalna bo coś mi wyglada ze to bateria pada, początkowo myślałem ze za dużo urządzeń naraz połączone i nie chce hulać ale odpialem kamerę i objawy jak wymienione. Chyba ze przetwornik nie wydala z tym co ma napisane 3A Wysłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|