![]() Szybkie szukanie |
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
|
13-04-2015, 17:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2015 19:16 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Wideorejestrator samochodowy ktoś moze polecić?
parę dni temu zrobiłem sobie prezent urodzinowy: G1W-C czyli wersję bliźniaczą do wspomnianej wyżej, tyle, że z Hy-Cap'ami zamiast akumulatora, więc pewnie za jakiś czas, pewnie dłuższy (robota) będę się mógł pochwalić jakimś nagraniem (jeśli faktycznie jakość będzie warta tych trochę ponad 200zł)
- w ramach ciekawostek - szukałem w zasadzie kondensatorów hybrydowych (superkondensatorów, HiCap, Hy-Cap itd.) po takim zaniku napięcia, że padły mi 2 routery i NAS (no generalnie gdybym przy tym nie był, to bym nie uwierzył) i się okazało, że sprzedawca który ma coś takiego specjalizuje się w rejestratorach, więc napaliłem się jak szczerbaty na suchary, niestety do domu wrócę dopiero jutro - ale może paczka już czeka? a co do dotychczasowych doświadczeń - jak na razie żaden rejestrator w kategorii cenowej do powiedzmy 200zł (bo tylko na te tanie lub najtańsze zaszaleli znajomi), z którego widziałem nagrania nie oferował sensownej jakości (w sensie dobrze czytelnych tablic) Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|