[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popsułem Playa
03-02-2015, 12:02
Popsułem Playa
Jako, że w Play promocja na internet LTE się zakończyła, stwierdziłem, że pozostanę z nimi na dłużej i skorzystam z promocji "Cykliczny internet bez limitu w Play Internet na Kartę". A wiec zacząłem od zmiany taryfy na "Play Internet na Kartę 9 zł". Taryfę mi zmieniło następnego dnia. tj. w sobotę 31 stycznia. Następnie przystąpiłem uruchomienia wspomnianej usługi. Moje zapały ostudził błąd "Usługa chwilowo niedostępna. Spróbuj ponownie później". Nie przejąłem się tym za bardzo, bo póki co mam bonusowe GB za doładowania. W międzyczasie dostałem od play wiele mówiący SMS:

[Obrazek: lxpEd1j.png]

Po paru godzinach stwierdziłem, że spróbuję włączyć ją ponownie. Tym razem kodem USSD, komunikat zwrotny brzmiał, że wybrana usługa jest już w trakcie włączania. Sprawdzam na play24 i faktycznie. Ok, super. To czekamy.

26 godzin później...

Usługa nadal "w trakcie włączania". To piszemy do playa. Odpowiedź przyszła szybko:

[Obrazek: ULi2Ii4.png]

Aż do poniedziałku? Ok... Spokojnie czekam.

Poniedziałek po południu... Usługa nadal nie działa. Piszemy ponownie. Tym razem odpowiedz nie przychodziła, więc postanowiłem pogonić ich na Facebooku, co poskutkowało tym, że otrzymałem kolejny SMS:

[Obrazek: RGEuTw1.png]

A ja nadal czekam. Ciekawe kiedy będę mógł w końcu przestać liczyć każdy MB transferu i spokojnie korzystać z internetu. Wszak nie sądzę, żeby włączenie ręcznie usługi było aż takim wielkim problemem.

Wniosek mam prosty, póki korzystam za darmo, to wszystko działa świetnie, schody zaczynają się kiedy chcesz im zapłacić. A jakie wy macie doświadczenia z tą usługą?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Popsułem Playa - luQas - 03-02-2015 12:02
Popsułem Playa - jakubd - 03-02-2015, 12:59
Popsułem Playa - luQas - 03-02-2015, 15:48
RE: Popsułem Playa - pigwa - 04-02-2015, 03:53
Popsułem Playa - VipeRsan - 04-02-2015, 10:20
Popsułem Playa - mrrowek - 05-02-2015, 16:54
Popsułem Playa - luQas - 06-02-2015, 00:55
Popsułem Playa - mrrowek - 06-02-2015, 14:20
Popsułem Playa - jakubd - 06-02-2015, 15:17

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('3469')