![]() Szybkie szukanie |
Co myślicie o dronach?
|
20-01-2015, 20:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2015 20:22 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Co myślicie o dronach?
podgląd bezpośrednio z gopro jest możliwy, ale uwierz mi, że będziesz wolał mieć oddzielny podgląd niż rozbić drona z powodu opóźnienia podglądu (dlatego zwróciłem na to uwagę gdzieś wyżej)
nie siedzę w tym temacie, a wręcz nie interesowałem się tym bardziej (chociaż kiedyś przez chwilę przemknęła mi myśl o kupnie parrota - wtedy gdy był to jedyny dron dostępny dla zwykłych ludzi, teraz już jest jakiś wybór), ale miałem parę razy w robocie okazję pooglądać z bliska profesjonalne drony, również w akcji w tym i takie o udźwigu rzędu kilku kg (m.in. stąd wiem, że czas lotu nawet takich gigantów mocno zależy od tego ile sprzętu na nich powieszono czyli od obciążenia) widziałem też jak gość pilotujący dostał piany na ustach ;P sądząc, że jest problem z monitorem, gdy padło łącze bezprzewodowe z braku zasilania (które dostarczyła inna firma i pracowało na akumulatorach niezależnych od drona) i musiał lądować z wysokości kilkudziesięciu metrów bez podglądu a kiedyś zupełnie przypadkiem trafiłem nad Bałtykiem na osoby testujące sporego drona przy taki silnym wietrze, że nawet nie podejrzewałem, że to coś poleci Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|