![]() Szybkie szukanie |
Dyskusja o cenach kart minipci-e z obsługą LTE
|
05-01-2015, 02:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015 05:17 przez szopen.)
|
|||
|
|||
WWAN LTE, czyli karty minipci-e z obsługą LTE
nie sadzę, aby to miała być nieskończoność
![]() choć niewykluczone, że nie dogonię już rozwoju technologii, aby być na bieżąco z nowościami (mam za małe wymagania? w tej chwili mi całkiem wystarcza to co mam, więc szkoda mi wyrzucać kasę w błoto) sprawdziłem w dokumentach regulamin z depozytem 20zł jest z 1.09.2011 wniosek - technologiczna nieskończoność trwa 3 lata i 3 miesiące (bo naprawdę z czystej ciekawości szukałem już kart minipcie LTE i gdybym nie był wypłukany świątecznie z kasy zakup czegoś takiego za 200zł byłby do rozważenia) i w tym okresie karty 3G nadające się do pracy w Aero2 staniały z 700zł do ~40zł natomiast co do niszowości samej w sobie tj, braku świadomości ogółu użytkowników, że mogliby skorzystać z takiego rozwiązania to masz racje - przeciętny użytkownik prawdopodobnie potrzebuje około 2 złamanych modemów usb aby wpaść na to, że istnieją lepsze rozwiązania w pewnym sensie to zjawisko się pogłębia wraz z wypieraniem laptopów przez choćby tablety, ale przy okazji możliwe, że będzie to nowe źródło kart minipcie z 2 ręki - pochodzących ze stłuczonych lub połamanych tabletów (niestety format minipcie powoli zaczyna znikać z rynku będąc wypierany przez bardziej miniaturowe rozwiązania...) a tak generalnie masz rację czas na koniec offtopu, może wyrzucę to później do osobnego watko Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|