![]() Szybkie szukanie |
LTE w Cyfrowym Polsacie, jakie sprzęt?
|
27-07-2014, 14:13
|
|||
|
|||
Odp: RE: LTE w Cyfrowym Polsacie, jakie sprzęt?
(27-07-2014 13:29)J23 napisał(a): Słuchajcie mam dwa pytania i jeśli ktoś to przerabiał to będę wdzięczny za odpowiedz:Dawniej karta miala rok ważności.na "przychodzące"(oficjalnie nigdzie o tym nie ma) bo na ten numer możesz zadzwonić jak modem ma voice lub wsadzajac w komórkę. Jak jest teraz to nie wiem sadze że dalej tak samo, ewentualna opcja zmiana taryfy na "rok ważności konta" bodajże 3Pln za zmianę i doładowanie 5pln musiałbyś sprawdzić czy najpierw zmiana i doładowanie czy odwrotnie czy np. W pozniejszym terminie doładowanie 5pln (zeby odblokować kartę na "wychodzace" ) zmiana taryfy, doładowanie żeby przedłużyć ważność karty. Cytat:2. Czy bonusy przeznaczone na neta w w/w prepajdzie można przedłużyć kolejnym doładowaniem, czy też bonus ten jest na z góry ustalony okres czasu - aktualnie 4 miesiące przy doładowaniu za 100 zł i kolejne doładowanie da nowy bonus, ale istniejącego nie wydłuży.Tu ztcp nadpisuje sie obecny bonus czyli nie uzyskasz doladowujac 2 x 100 podwójnego bonusu a niewykorzstanych MB nie przedluzysz. Chociaż dla mnie jest to trochu dziwne i trochę nie rozumiem czemu pln zostają na koncie a nie zeruje sie. Mam na to teorie ze, MB z doładowania sa równe iloczynowi ceny za ilość kilobajtow (300?) Za 1gr lub jakos tak (sprawdz w cenniku), plus bonus który schodzi pierwszy w bilingu. jeśli nie zjesz bonusu lub zjesz go ale nie wykorzystasz całości kwoty z doładowania to reszta pln zostaje. Inaczej jej nie wydasz jak na połączenia np. Glosowe (cen nie pamiętam jak była simdata czy iplus prepaid to bylo 1,22pln za minutę ![]() Jak zmienisz taryfę to powinny pozostać te pln na koncie jak ww. Później możesz wrocic do taryfy internetowej ale i tak trzeba doładować zeby byl bonus. 從我的 用 Galaxy Note II LTE 發送 |
|||
![]() J23 (2014-07-27) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|