[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaka karta dwuzakresowa na PCIe?
09-05-2014, 10:43
Jaka karta dwuzakresowa na PCIe?
dokładnie - w kartach tp-linka dedykowanych do pecetów jest problem z tym, że anteny są bezpośrednio wkręcane w gniazda na śledziu (najgorsze z możliwych miejsc pod względem zasięgu i zakłóceń, dlatego sugeruję na wstępie przedłużacze wiedząc, że są problemy związane z sygnałem wifi, jakkolwiek dzięki temu nie pałęta się antena po biurku, a w tym wypadku 3 anteny ;P )

co do modelu gigabyte wspomnianego gdzieś tu wcześniej, widziałem, że antena jest ze stojaczkiem, ale się nie będę wypowiadał, bo nie używałem takiej ani podobnej

grzech1991 napisał(a):Wpinanie routera w router to dla mnie druciarstwo,
routera w router to owszem druciarstwo, bo powoduje dodatkowe problemy, ale tp-linka możesz przekonfigurować do pracy jako AP (wtedy funkcje routera ma livebox, a jego kiepską kartę wifi zastępujesz tp-linkiem)

grzech1991 napisał(a):Co do liveplugów, są do funpacka dla nowych klientów w opcji do 20 i do 80.
Tylko głównie po to abyś mógł sobie TV puścić do drugiego pokoju (wymaga nawet w przypadku SAT kabla lan).

w przypadku iptv jest to zupełnie zrozumiałe, ale w przypadku wersji sat jest to w sumie idiotyczne rozwiązanie i jak się kiedyś przekonałem, niestety połączenie z netem jest konieczne przynajmniej w czasie instalacji (później można działać już bez połączenia, ale jeśli mnie pamięć nie myli nie działa chyba epg?)

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Jaka karta dwuzakresowa na PCIe? - szopen - 09-05-2014 10:43