[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaka karta dwuzakresowa na PCIe?
07-05-2014, 19:25
Jaka karta dwuzakresowa na PCIe?
50mbps to nie jest źle, jak zasięg jest gdzieś słaby to z pewnością lepsza opcja.

I chyba homeplug działa na zasadzie - jak zestawi połączenie i się uda to jest stabilnie (chyba?)

Ja też wolę kabel + ew. switch na koncu jak się wiele nie chce ciągnąć. U mnie sieć jest tak rozbudowana, że belkin czy d-linki nie dawały rady w ogóle (zawiechy, problemy z przydzielaniem adresów DHCP).

Obecnie mam liveboxa, dopóki nie zaglądam do panelu administracyjnego jest ok. Poza tym, że średnio raz na dwa miesiące muszę go restartować (brak internetu przez wi-fi).

Najlepsze połączenie jakie miałem do tej pory to 1043nd + switch. Stabilny, zero problemów. Swoje taki zestaw kosztował ale w mojej sieci nie było innej opcji.

A urządzenia końcowe, tam gdzie mogę to mam kabel a tam gdzie nie mogę to wi-fi wbudowane w urządzenie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Jaka karta dwuzakresowa na PCIe? - grzech1991 - 07-05-2014 19:25