![]() Szybkie szukanie |
Pkt. reputacji,emotikony,powiadomienia
|
14-02-2014, 13:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2014 13:50 przez Toronto.)
|
|||
|
|||
RE: Pkt. reputacji,emotikony,powiadomienia
<Punkty reputacji>
W tym wątku http://forum.jdtech.pl/Watek-zte-mf60-ae...syl?page=4 udzieliłem kilka punktów reputacji, dziękując Kolegom za pomocne wypowiedzi. Chcąc nagrodzić kolejną wypowiedź, kliknąłem na ikonę podziękuj. W lewej górnej części ekranu pojawiło się okienko, a w nim następująca informacja. Skopiowałem ją i wyglądało to tak: Wykorzystano już dzienny limit punktów reputacji do przyznania. Zatem program musi posiadać taką opcje, skoro zablokował mi w tym dniu możliwość nagradzania. <Emotikony> Pisząc np. teraz tę odpowiedź /piszę z laptopa/ nie ma nigdzie na stronie - ekranie, żadnej zakładki z emotami, którą mógłbym rozwinąć i dołączyć jakąś emotkę. <Powiadomienia> Na innych forach jest tak: Zakładam nowy temat, bądź dopisuję swego posta do tematu już istniejącego, to w sytuacji, gdy inny forowicz dopisze posta do mojego tematu lub dopisze coś do tematu w którym ja również się udzielałem, s y s t e m forum przesyła mi meila informując, iż w danym temacie Ktoś -Coś - Dopisał. Jeżeli po otrzymaniu tego meila, nie otworzę go i nie "zajrzę" do danego wątku, to system przestaje mnie powiadamiać o dalszych wpisach. Problem w tym, że ja nie dostaję żadnych powiadomień o dopisanych postach przez Kolegów. Powoduje to, że muszę wchodzić na forum, szukać mojego tematu, czy wątku do którego się dopisałem i otwierając go sprawdzać, czy Ktoś mi odpowiedział. Prościej już się chyba nie da tego opisać. Chyba, że chodzi tutaj o zaznaczanie kółka obok następującego zapisu: "Subskrybuj wątek i wysyłaj powiadomienia e-mail o nowej odpowiedzi" Teraz zaznaczyłem w/w opcję. Ciekawy jestem, czy dostanę powiadomienie meilowe , gdy Ktoś dopisze swego posta. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|