[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pkt. reputacji,emotikony,powiadomienia
14-02-2014, 13:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2014 13:50 przez Toronto.)
RE: Pkt. reputacji,emotikony,powiadomienia
<Punkty reputacji>
W tym wątku http://forum.jdtech.pl/Watek-zte-mf60-ae...syl?page=4
udzieliłem kilka punktów reputacji, dziękując Kolegom za pomocne wypowiedzi. Chcąc nagrodzić kolejną wypowiedź, kliknąłem na ikonę podziękuj. W lewej górnej części ekranu pojawiło się okienko, a w nim następująca informacja. Skopiowałem ją i wyglądało to tak:
Wykorzystano już dzienny limit punktów reputacji do przyznania.
Zatem program musi posiadać taką opcje, skoro zablokował mi w tym dniu możliwość nagradzania.
<Emotikony>
Pisząc np. teraz tę odpowiedź /piszę z laptopa/ nie ma nigdzie na stronie - ekranie, żadnej zakładki z emotami, którą mógłbym rozwinąć i dołączyć jakąś emotkę.
<Powiadomienia>
Na innych forach jest tak: Zakładam nowy temat, bądź dopisuję swego posta do tematu już istniejącego, to w sytuacji, gdy inny forowicz dopisze posta do mojego tematu lub dopisze coś do tematu w którym ja również się udzielałem, s y s t e m
forum przesyła mi meila informując, iż w danym temacie Ktoś -Coś - Dopisał.
Jeżeli po otrzymaniu tego meila, nie otworzę go i nie "zajrzę" do danego wątku, to system przestaje mnie powiadamiać o dalszych wpisach.
Problem w tym, że ja nie dostaję żadnych powiadomień o dopisanych postach przez Kolegów. Powoduje to, że muszę wchodzić na forum, szukać mojego tematu, czy wątku do którego się dopisałem i otwierając go sprawdzać, czy Ktoś mi odpowiedział. Prościej już się chyba nie da tego opisać.
Chyba, że chodzi tutaj o zaznaczanie kółka obok następującego zapisu:
"Subskrybuj wątek i wysyłaj powiadomienia e-mail o nowej odpowiedzi"
Teraz zaznaczyłem w/w opcję. Ciekawy jestem, czy dostanę powiadomienie meilowe , gdy Ktoś dopisze swego posta.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Pkt. reputacji,emotikony,powiadomienia - Toronto - 14-02-2014 13:48
Anteny do modemów - jakubd - 14-02-2014, 10:39

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('2531')