[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alternatywne akumulatory o mocno podwyższonej pojemności i gabarytach
11-02-2014, 19:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2014 20:02 przez szopen.)
Alternatywne akumulatory o mocno podwyższonej pojemności i gabarytach
[aktualizacja] to co tu napiszę zabrzmi jak spam, ale nie jest to żadna reklama lecz opis faktycznych zdarzeń

no powiem tak: szczęka dziś mi spadła aż do ziemi...

zamówienie opłaciłem przez PayPal 9.02.2014 o godzinie 19.35 (a złożyłem je dosłownie kilka minut wcześniej, bo czekałem aż mi środki dotrą na paypalowe konto) w HK była to już godzina 2.35 rano 10.02.2014

a kurier dostarczył mi zamówienie dzisiaj czyli 11.02.2014 około 12:30 z listu przewozowego wynika, że był to priorytet międzynarodowy (jakkolwiek wybrałem tańszą wersję przesyłki, to przypomnę, że koszt porto to prawie 26$)

opakowanie dość ciekawie oznaczone z racji zawartości, którą były akumulatory Li-ion

zawartość paczki stanowiły 2 akumulatory wraz z pleckami (zgodne z zamówieniem) oraz...
2 kabury dołączone gratis (ale w rozmiarze na telefony wielkości paletki do ping-ponga, czyli np S3 lub S4), które znalazły już nowych właścicieli u mnie w robocie, jako, że moje telefony są zwykle bardziej miniaturowe

akumulatory się ładują, ciąg dalszy historii nie prędzej niż za kilka tygodni

w załącznikach ostrzegawcze oznaczenie koperty oraz screenshot z systemu trackingowego FedEx dla niedowiarków (tylko tyle i aż tyle, było nie było chciałbym jednak chronić swoje dane osobowe)

Załączone pliki Miniatury

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Alternatywne akumulatory o mocno podwyższonej pojemności i gabarytach - szopen - 11-02-2014 19:58

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('2518')