![]() Szybkie szukanie |
Będzie captcha w BDI
|
25-11-2013, 20:52
|
|||
|
|||
Będzie captcha w BDI
lukkki napisał(a):Ja jestem właśnie otwarty na różne zdania i opinie i właśnie kapeć to zło. Przecież ogólnie nic nie mam do samego Aero2, gdyż dużo daje nam ten darmowy internet.Widzisz, a ja jestem zdania, że najpierw trzeba zobaczyć jak coś wygląda w praktyce a potem wyrobić sobie zdanie za lub przeciw. Na razie wiemy tyle, że będzie captcha. Nie znamy żadnych szczegółów, więc moim zdaniem nie ma sensu krytykować czegoś, o czym wiemy tyle że będzie kiedyś tam. lukkki napisał(a):Mówisz tak, jakby można było "państwu" na wszystko pozwolić. Nie jesteś czasem w PO albo nie pracujesz w jakimś urzędzie? Gdzie jest Twój bunt... Prezentujesz bardzo spolegliwe podejście, a nawet bym je nazwał bezpłciowym...Kimkolwiek bym był, tutaj jestem użytkownikiem o nicku luQas. Ale skoro tak bardzo chcesz wiedzieć to jestem zwykłym użytkownikiem Aero2. I jako, ze tą kłótnię (bo dyskusją bym tego nie nazwał) uważam za zbędną, to na koniec powiem, że aktualnie zdanie mam jakie mam i mam do tego prawo. Sugerowanie mi powiązań z rządem czy z Aero2 tylko dlatego, że reprezentuje zdanie odmienne niż większość sprowadziło to do poziomu dna. No ale cóż, na forach już tak jest, że albo biegniesz za tłumem, albo zostaniesz zaszczekany. spag napisał(a):Dlaczego? Może przekoloruje troche populistycznie ale jeśli np. Koncesja kosztuje 1mld to brak tej kwoty oznacza mniej kasy na emerytury które rząd musi pożyczyć zeby zapłacić emerytom.To się nazywa inwestycja. W dalszej perspektywie te pieniądze wrócą do budżetu z nawiązką w postaci wpływu z podatków od osób, które zdecydują się na usługi komercyjne gdy Aero2 przestanie świadczyć usługę bezpłatną, osób które dzięki Aero2 rozpoczną w internecie prowadzenie biznesu itd. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|