![]() Szybkie szukanie |
Problemy z zakupami w Internecie
|
23-03-2012, 10:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2012 10:08 przez seba12a.)
|
|||
|
|||
RE: HUAWEI E352 s5 Pomocy!
(23-03-2012 09:43)jakubd napisał(a):Sprzedawca miał ekstremalną przewagę pozytywnych więc nie sądziłem, że ten opis może być tak naciągany. Kolejna sprawa, że przy takiej ilości pozytywnych komentarzy te negatywnie wyglądały na fikcyjne.(23-03-2012 09:06)seba12a napisał(a): Od pewnego czasu soby prywatne prowadzącą działalność traktuje już jako osoby, które nie liczą na zadowolonego klienta tylko na zysk. Tylko z nimi są ciagłe problemy gdy sprzedadzą jakiś bubel. Oni nie mogą pozwolić sobie na straty bo to zmiejszych ich przychód, który trafi do kielni. U nich nie ma takiego czegoś jak straty...Bardzo cię proszę, nie obrażaj ludzi, którzy faktycznie zajmują się klientem w całej rozciągłości mimo, że dokładnie prowadzą działalność we własnym zakresie. Poznałem (prowadząc taką właśnie działalność) bardzo dużo fantastycznych osób, oraz niemała grupę wielkich spółek, które klienta mają w głębokim poważaniu (jesteś tylko jedną milionową o tego słupka - spadaj pan). Wszędzie znajdziesz ekstrema. Tak jest moja opinia na podstawie zebranego doświadczenia. Jak to w życiu bywa, każdy ma swoje zdanie... Chociaż wieżę, że są jeszcze jacyś uczciwi sprzedawcy. Zgadzam się w pewnym stopniu z tobą co do wielkich firm, którym też nie zależy na klientach. Tutaj z własnego doświadczenia wymienię RTV EURO AGD. Z resztą na temat tego sklepu można poczytać dużo negatywnych komentarzy na internecie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|