[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cyfrowy Polsat - TV Mobilna
06-03-2013, 23:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2013 23:42 przez spag.)
RE: Cyfrowy Polsat - TV Mobilna
Witam, zainteresowanych TV Mobil z CP.
Mam okazję podzielić się uwagami na TV mobil , zakupiłem to maleństwo z odwróconą antenką teleskopową. Pierwsze podłączenie to ładowanie akumulatorka , czas około 3 godzin. Szkoda i tu minus nie ma ładowarki sieciowej. Podłączyłem ją pod ładowarke od telefonu Sony Ericson neo V- zamieniając kabel, który jest na wyposażeniu.
Dla mojego telefonu ściągnąłem aplikację TVmobil ze sklepu Ovi.
Dla lapa należy tak jak w pdf-ie - wszystko jest tutaj - http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/tv-mo...-t-5000.cp
Pierwsze uruchomienie i czekanie około 5 minut. Sygnał z multiplexów na poziomie 4-rech kresek - kanał 45 dla Czestochowy. Pozostałe kanały tzn. 39,41 za pomoca mini antenki w mieszkaniu / centrum miasta/ 3-4 kreski, przy oknie na parapecie ful zasięg czyli max. Kodowane tv i radio, ogólnie dostepne bezpłatne.[/font]
Nie istnieje możliwość odbioru sygnalu na dwóch urządzeniach czyli lap poprzez wifi i na komórce.
Zasieg wifi z tego maleństwa jest dość mocny - 4 ściany i nie zauważyłem zerwania sygnału lub komunikacji z telefonem lub lapem.
W najbliższym czasie - kolo piatku lub soboty sprawdze na odległość większą niz moje m w bloku.
Polecam, jako alternatywę bez przewodów kablowych - anteny.

Ciekawa współpraca i uwagi mile widziane.
Pozdrawiam.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Cyfrowy Polsat - TV Mobilna - MPL - 19-06-2012, 14:51
RE: Cyfrowy Polsat - TV Mobilna - wloadek - 06-03-2013 23:29