[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawnie wypełniony przelew
09-02-2013, 22:52
Odp: RE: Odp: Poprawnie wypełniony przelew
(09-02-2013 22:11)pawelarc napisał(a):  rekordowy swego czasu dla mnie stał się bgż - za szybką wiwczorną wpłatę chcieli 32 zł (a suma była 17 z groszem. . .)
Skoro taką mają opłatę to co się dziwisz
Nie każdy bank to poczta, załóżmy jesteś klientem który ceni czas wybierasz bank gdzie nie ma kolejek a tu bank robi obniżkę takiej prowizji od płatności za media, wiec dostajesz pasji bo masz przed sobą 10 emerytów którzy płacą za cos tam. Więc ty idziesz gdzie indziej bank traci klienta. Po to jest taka cena. Tylko ciężko komuś zrozumieć mechanizm i zamiast otworzyć konto to psiocza ze drogo, jakiś czas temu to u Zubra po drugiej stronie ulicy przy pracy miałem konto takie bezpłatne bez wodotryskow (dostępu online nie było jeszcze) po to żeby płacić za tepse (przelew na konto w Pekao był darmowy a tepsa tam miała konto) a jakbym chciał wpłacić bezpośrednio na konto tepsy to 5pln wiec wplacalem dawalem tylko dopisany nr konta w formularzu dołączonym do faktury.
Cytat:dwa razy w tym eoku wpłacałem coś w pko bp sa i nie miałem wpłacającego wpisanego. . . i słoqwm laska się nie zająknęła! (czaswm ku mej niechęci ktoś chce potwierdzwnia z pieczątką a agencja blisko Smile)
W końcu jak odbiorca nie zidentyfikuje ze to ty to np. Towaru nie dostaniesz, ja to nie obchodzi.

Wysłane z mojego GT-I9305
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Odp: RE: Odp: Poprawnie wypełniony przelew - spag - 09-02-2013 22:52