[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e-papier - Korzystacie z czytników? Skąd bierzecie książki?
10-01-2013, 15:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2013 15:53 przez szopen.)
RE: e-papier - Korzystacie z czytników? Skąd bierzecie książki?
kiedyś zastanawiałem się nad Kindle (jest model z ogólnoświatowym dostępem do netu - Jakub gdzieś to opisywał), ale zdecydowanie przekracza mój budżet

zdecydowałem się jednak na Prestigio PER3464B - jest w tesco za rogiem za 299zł może nie jest to szczególnie ciekawa cena, ale mieści się już w akceptowalnym dla mnie przedziale
http://eczytanie.blox.pl/2012/12/Kindle-w-Tesco.html
zgadzam się z komentarzem po tamtym artykułem - gdy cena czytników spadnie do poziomu ~100zł takie urządzenia mają szansę na masową sprzedaż, teraz jest to wciąż sprzęt dla gadżeciarzy

PS a co do wspomnianej wcześniej promocji, to może warunki nie są jakieś szczególnie trudne do spełnienia, ale nie potrzebuję kolejnego konta tylko po to, aby dostać gadżet (mimo, że skorzystałem kiedyś z modemowej promocji w DB, ale tam sprawdziłem dogłębnie warunki korzystania z konta i po prostu go używam - dość ważne są dla mnie darmowe bankomaty w Europie i brak prowizji za przewalutowanie do €)

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: e-papier - Korzystacie z czytników? Skąd bierzecie książki? - szopen - 10-01-2013 15:48

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('1421')