19-05-2014, 13:53
Witam
Chciałbym skonfigurować aero2, które właśnie otrzymałem. Kartę włożyłem w slot1, na belce mam max zasięgu i napisane 3G na przemian z H. Dane mobilne włączone, dane w roamingu również zaznaczone. W opcji Punkty dostępowe mam zaznaczone Aero (darmowy), to pokazało się samo, jeśli wejdę w ten punkt dostępowy mam takie opcje:
Nazwa - Aero
APN - darmowy
Proxy - nie ustawiono
Port - nieustawiono
nazwa użytkownika- nie ustawiono
Hasło - nie ustawiono
Serwer - nie ustawiono
MMSC - nie ustawiono
proxy dla MMS - nie ustawiono
Port MMS - nie ustawiono
MCC - 260
MNC - 17
Tryb uwierzytelnienia - nie ustawiono
Typ APN - IPv4
Protokół APN poddczas roamingu - IPv4
Włąvz/wyłącz APN - APN włączona
Nośnik - nieokreślono
Dodatkowo ściągnąłem jakąś aplikację, która była podana na stronie aero2 Pierwsze logowanie
ale teraz paatrze że to jakaś oferta komercyjna, więc wywaliłem to.
Opera, Sklep Google, Speedtest, aplikacja do netu wbudowana w telefon - nic nie działa. Może chodzi o te kody cpatcha, tylko gdzie ja mam to wpisać jak nic mi się nie wyświetla?
Może mi ktoś łopatologicznie powiedzieć gdzie tkwi błąd?
Patrzyłem na instrukcję obrazkową z tego forum i wszystko mam tak jak tam jest. Zmieniłem tylko Tryb uwierzytelnienia - z nie ustawiono na PAP.
Proszę o pomoc
Chciałbym skonfigurować aero2, które właśnie otrzymałem. Kartę włożyłem w slot1, na belce mam max zasięgu i napisane 3G na przemian z H. Dane mobilne włączone, dane w roamingu również zaznaczone. W opcji Punkty dostępowe mam zaznaczone Aero (darmowy), to pokazało się samo, jeśli wejdę w ten punkt dostępowy mam takie opcje:
Nazwa - Aero
APN - darmowy
Proxy - nie ustawiono
Port - nieustawiono
nazwa użytkownika- nie ustawiono
Hasło - nie ustawiono
Serwer - nie ustawiono
MMSC - nie ustawiono
proxy dla MMS - nie ustawiono
Port MMS - nie ustawiono
MCC - 260
MNC - 17
Tryb uwierzytelnienia - nie ustawiono
Typ APN - IPv4
Protokół APN poddczas roamingu - IPv4
Włąvz/wyłącz APN - APN włączona
Nośnik - nieokreślono
Dodatkowo ściągnąłem jakąś aplikację, która była podana na stronie aero2 Pierwsze logowanie
ale teraz paatrze że to jakaś oferta komercyjna, więc wywaliłem to.
Opera, Sklep Google, Speedtest, aplikacja do netu wbudowana w telefon - nic nie działa. Może chodzi o te kody cpatcha, tylko gdzie ja mam to wpisać jak nic mi się nie wyświetla?
Może mi ktoś łopatologicznie powiedzieć gdzie tkwi błąd?
Patrzyłem na instrukcję obrazkową z tego forum i wszystko mam tak jak tam jest. Zmieniłem tylko Tryb uwierzytelnienia - z nie ustawiono na PAP.
Proszę o pomoc