[-]
Szybkie szukanie


Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Omega 7" + e173u-2 DZIAŁA
14-07-2012, 13:19
Post: #1
Omega 7" + e173u-2 DZIAŁA
Jak w temacie, ICS (fabrycznie wgrany) działa bez problemu Wink

Pingi są o 50ms większe, niż na e586 który jest zgodny Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
14-07-2012, 14:45
Post: #2
RE: Omega 7" + e173u-2 DZIAŁA
Większe pingi o mniej więcej tyle to dokładnie różnica wynikająca z przejścia z HSPA+ (kat14) na HSPA (kat8 w tym wypadku). Wszystko w normie.
Jakieś problemy były? Czy po prostu połączyć (odblokowany) E173u-2 i dodać profil?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
15-07-2012, 14:13
Post: #3
RE: Omega 7" + e173u-2 DZIAŁA
e173u-2 ma zmienione firmware, na to z 14 lutego. Podłączyłem, dodałem profil i wszystko działa. Owszem, były problemy z zasięgiem - ale to wina już prędzej operatora. Co do problemów, może go wykrywało z 10 sekund jedynie Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Galaxy Tab S (10.5, LTE) - nie działa Aero2 o_olo1 5 1 834 02-06-2015 13:52
Ostatni post: jakubd
  Asus Vivotab Smart ME400CL - nie działa Aero2 spiewy 4 3 772 21-05-2014 20:14
Ostatni post: spiewy
  Samsung Galaxy Tab3 7'' T211 8GB 3G czy działa z Aero2 bogdanzieba 12 11 522 25-04-2014 22:43
Ostatni post: jakubd
  Sony Xperia Tablet Z czy działa Aero2? Jaka wersja? daromax 9 7 683 15-12-2013 13:38
Ostatni post: spag
  Asus Transformer Pad TF701T + E3131s-2 HiLink - działa jakubd 3 1 943 20-11-2013 22:20
Ostatni post: jakubd