[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na ekranie blokady wyświetla Fakt Mobile a jestem w RBM Błąd identyfikacji?
29-12-2015, 01:01
RE: Na ekranie blokady wyświetla Fakt Mobile a jestem w RBM Błąd identyfikacji?
Sprawdziłem tą usługę "etykietka" wysyłając SMS o treści "TEST" na nr 8052 i najpierw dostałem odpowiedź.
Kod:
Etykietka: Przyjęliśmy testowe zgłoszenie. Włącz i wyłącz telefon a następnie sprawdź czy ustawiła się etykietka o treści TEST.
Nic to nie dało. Chwilę później dostałem SMS.
Kod:
Niestety twoja karta SIM nie obsługuje zmiany Etykietki. Wymień bezpłatnie kartę SIM w najbliższym punkcie Play.
Jako że pracuję obok salonu Play to wymieniłem sobie za darmo kartę na nową (całość operacji trwała jakieś 5 minut) i teraz pokazuje prawidłowo "Red Bull MOBILE".
Z ciekawości sprawdziłem czy ta usługa będzie działała na nowej karcie ale i tu SMSy były o identycznej treści a wyświetlana etykietka się nie zmieniła.
Co ciekawe kolega w Play też wysłał sobie tego SMS testowego i jemu nawa sieci się zmieniła z "PLAY" na "TEST" ale już wyłączenie tego przez SMS o treści "STOP" na nr 8052 nie przyniosło rezultatu i cały czas wyświetlało "TEST". U niego również dopiero po wymianie SIM sytuacja wróciła do normy. Także to chyba tyle. Shy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Na ekranie blokady wyświetla Fakt Mobile a jestem w RBM Błąd identyfikacji? - agresywneklapki - 29-12-2015 01:01